De Tweemaster

Openbare basisschool De Tweemaster ligt midden in Nieuwleusen. En hier staan we midden in de samenleving. Bij ons is ieder kind welkom. Dát maakt onze school zo’n fijne plek om te leren.

Wij zien ons onderwijs als goede én leuke voorbereiding op het leven van later. Alle kinderen leren bij ons de vaardigheden waarmee zij zelfstandig, verantwoordelijk en met beide benen in de samenleving kunnen staan. Daarbij hebben wij oog voor ieders diversiteit, eigenheid en talenten.

Die talenten krijgen alle ruimte om te ontwikkelen. Vanuit ons betrokken team, dat dicht bij elke leerling staat, en vanuit de mogelijkheden in en rond onze school. Zo liggen wij dicht bij de sporthal, bibliotheek, het zwembad en de muziekvereniging. We werken samen waar en wanneer het kan. Dat biedt mooie kansen en veel plezier. Leren is leuk, ook dat vinden wij heel belangrijk.

Bekijk website
USP
  • Veilige leeromgeving
  • Duidelijke regels en afspraken
  • Aansluiten bij talent leerling
  • Het kind is wat ons verbindt!

Unieke kenmerken

Samen maken we de school
Kinderen kunnen spelen, leren en werken in een open en warme sfeer. Onze leerkrachten tonen passie voor hun vak en hebben aandacht voor de sociaal- emotionele ontwikkeling van de leerling. Daarnaast werken we aan goede overdracht van kennis en vaardigheden door het onderwijs boeiend en ontdekkend aan te bieden.

We hechten grote waarde aan de samenwerking met ouders. Samen maken we de school!

Vragen over De Tweemaster?

Neem dan contact met ons op

Locatie

De Tweemaster