Informatie voor leveranciers

Als OOZ vinden we een stabiele samenwerking met onze leveranciers heel belangrijk. Correct en op tijd facturen betalen maakt daar vanzelfsprekend onderdeel van uit. Vanwege het grote aantal facturen dat we ontvangen, hebben we enkele aandachtspunten op een rij gezet voor u als leverancier. Heeft u hier vragen of opmerkingen over? Neemt u dan gerust contact op met onze financiële administratie via 038 4555 940.

Uitsluitend digitaal

  • We verwerken alléén digitale facturen die naar facturen.ooz@ooz.nl verstuurd worden. Het liefst hebben we facturen van het formaat ‘XML’ (UBL), al worden facturen in het formaat ‘PDF’ ook geaccepteerd. De verwerking hiervan kan wél meer tijd in beslag nemen.
  • Zorg ervoor dat een XML- of PDF-bestand slechts één factuur bevat. U kunt wel meerdere facturen met één mailbericht meesturen.

Informatie op de factuur

  • OOZ verwerkt jaarlijks bijna 20.000 facturen. Om deze juist en tijdig te kunnen verwerken is het van groot belang dat de factuur herkenbaar is. Zorg er daarom voor dat de factuur minimaal de volgende gegevens bevat: naam van de school of eenheid waarvoor de factuur bestemd is, inclusief schoolcode (BRIN-nummer). Het BRIN-nummer is via deze link op te zoeken.
  • De contactpersoon van OOZ voor deze factuur.

Factuuradres
Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio
Postbus 55
8000 AB Zwolle
facturen.ooz@ooz.nl

Betalingstermijn
Bij correcte aanlevering van de factuur is het uitgangspunt betaling van de factuur binnen 30 dagen.

Overige gegevens Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio
IBAN: NL06 RABO 0128 6273 79 – BIC: RABONL2U
BTW-nummer: NL851939764B01
KvK-nummer: 56004028