Over OOZ

Opvang en onderwijs van 0-18 jaar in Zwolle en omgeving!

Over OOZ

Diversiteit is één van de belangrijkste kenmerken van onze organisatie. De rijke schakering aan scholen, mensen en ideeën maken van OOZ een netwerk dat bruist van energie. Van een kleine basisschool in het buitengebied van Ommen tot een grote school voor voortgezet onderwijs met bijna 2000 leerlingen. Van scholen met een traditioneel onderwijsconcept tot scholen die tot de voorlopers behoren in de landelijke onderwijsvernieuwing. Van scholen met een groep leerlingen die zeer intensieve zorg nodig heeft tot scholen met leerlingen die vooral veel intellectuele uitdaging willen. Met ons netwerk zorgen we ervoor dat elke leerling bij OOZ tot zijn recht komt.

Zie ook: Kijk op onderwijs Zie ook: Governance
10 plaatsen Plaatsen
37 scholen Scholen
1.885 medewerkers Medewerkers
12.300 leerlingen Leerlingen

Voor wie zijn we er?

OOZ verzorgt onderwijs in Zwolle, Dalfsen, Dedemsvaart, Elburg, Hattem, Lemelerveld, Nieuwleusen, Ommen, Wijhe en Hardenberg. Uw kind is bij OOZ-scholen welkom van peuter in de kinderopvang tot leerling in het basisonderwijs en jongere op ons voorgezet onderwijs. Meer informatie vindt u op onderstaande pagina's.

Het netwerk van OOZ

scholen
OOZ-scholen
Ouders
Leerlingen
Overheden
Vervolgonderwijs
Maatschappelijke instellingen
Bedrijfsleven

Leren doen onze leerlingen op school, van elkaar en in de wereld. Hún mogelijkheden en interesses zijn het uitgangspunt voor óns onderwijs. Het OOZ-netwerk gaat daarom veel verder dan de schoolmuren. Samen met ouders, het bedrijfsleven, overheden, zorgorganisaties, opvangorganisaties en organisaties voor vervolgonderwijs komen we écht verder met leren.

Samenwerken met OOZ? Informatie voor leveranciers

"Doen waar je goed in bent en samenwerken aan ambities. Dat brengt geluk!"

- Arie de Wit - college van bestuur OOZ