De Octopus

Welkom bij OBS de Octopus in Zwolle-Zuid!

Een open school waar wij gaan voor goed en vertrouwd onderwijs, een solide basis voor nu en later. Bij ons op De Octopus gaat dat over samen leren, samen leven en samen groeien.

Ben je nieuwsgierig naar onze school en waar wij voor staan?
Kijk dan eens op onze website of maak een afspraak om kennis te maken.

Je bent van harte welkom!

Samen leren, samen leven, samen groeien‘

Goed en vertrouwd onderwijs, een solide basis voor nu en later. Bij ons op De Octopus gaat dat over samen leren, leven en groeien. Over onderwijs dat elk talent omhelst en ieder kind omarmt. Zoals een octopus dat ook zo goed kan. Met zijn acht beschermende, actieve en speelse armen. En met z’n drie harten vol aandacht, liefde en plezier.

Een echte aanpakker en een nieuwsgierige verkenner; het slimme elastiekdier zegt alles over onze brede school en over hoe wij hier leren, denken en doen. Samen, want iedereen hoort erbij. Trouwens, zelfs ons gebouw lijkt op twee grote octopussen. Met een vleugel voor de bovenbouw en een voor de onderbouw. Elke met een eigen, grote ruimte in het midden, omringd door acht fijne lokalen. Alle ruimte dus om jezelf te ontdekken én te zijn.

Die acht flexibele, vriendelijke armen, ze staan voor onze rijke leeromgeving. En voor leerlijnen die meebewegen met de eigen weg en eigenheid van ieder kind. Onderweg leren wij ze leren én leven. Vanuit een positieve kijk op wat ze kunnen en op wie ze zijn. Zo groeien ze op tot vaardige, waardige én aardige mensen. Vol vertrouwen, klaar voor de wereld van morgen.

Bekijk website
USP
  • Goed en vertrouwd onderwijs
  • Een solide basis
  • Samen leren, samen leven & samen groeien
  • Een positieve benadering en echte aandacht voor elkaar
  • Rust en duidelijkheid door een vijf-gelijke dagen model

Vragen over De Octopus?

Neem dan contact met ons op

Locatie

De Octopus