De Grote Peuter Dag

Een speciale ochtend voor peuters en hun ouders/verzorgers

Is uw kind al bijna toe aan de echte school? Een grote peuter die wil rennen en klimmen, samen met andere kinderen? Met de hele klas zingen en mooie tekeningen maken? De eerste cijfers en letters leren? Zichzelf en andere kinderen leren kennen?

Voor je het weet is het al zover en gaat uw kind naar groep 1 van de basisschool. Een grote stap! Wat gaat hij daar allemaal ontdekken en leren? En wat is een fijne en goede school?

Kom kijken op onze scholen!
Om u en uw kind te helpen een geschikte school te kiezen, zetten wij vrijdagochtend 3 april 2020 van 09.00 tot 11.30 uur de deuren open van meer dan twintig van onze basisscholen in Zwolle en regio. U kunt deze ochtend meerdere scholen bezoeken en tevoren aanmelden is niet nodig.

De basisscholen van OOZ die deelnemen aan de Grote Peuter Dag zijn:
Zwolle: De Werkschuit, De Wieden, De Campherbeek, De Parkschool, De Springplank, De Toonladder, Het Festival, De Krullevaar, De Schatkamer, Supernova, De Oosterenk, De IJsselhof, De Markesteen, De Marshof, Montessorischool en De Octopus.
Dalfsen: De Bonte Stegge, Hattem: Het Palet en De Vlonder, Lemelerveld: Heidepark, Nieuwleusen: De Tweemaster, Ommen: De Dennenkamp, Nieuwebrug en Het Palet.

Zie hier het Grote Peuter Dag filmpje van vorig jaar:

Ons onderwijs is meer dan cijfers!

Tijdens de Grote Peuter Dag kunnen peuters beleven hoe fijn het is om straks naar de basisschool te gaan. Deze ochtend laten onze basisscholen graag zien dat goed onderwijs meer is dan cijfers! Peuters kunnen ontdekken, spelen en knutselen in en rondom de scholen. Ouders/verzorgers kunnen intussen de school bekijken en vragen stellen aan leerkrachten en directie. Op de Grote Peuter Dag kunt u zich uitgebreid laten informeren, waardoor er een fijne en goede school gekozen kan worden die helemaal bij uw kind past.

U bent van harte welkom!

Naar welke school ga jij? Kom kijken op onze scholen!

Bekijk alvast onze basisscholen

Volg de Grote Peuter Dag via Twitter en op ​Facebook

Partners peuter- en kinderopvang op onze scholen zijn:

 

Stel je vraag