Zeven Linden

Op de Zeven Linden doe je eindexamen voor VMBO, Havo en Atheneum; alles onder één dak. We noemen ons onderwijs ‘Persoonljk Leren’… ongelijk onderwijs, voor gelijke kansen!

Het onderwijs op de Zeven Linden is anders, omdat we leerlingen persoonlijk uitdagen: we geven ruimte om talenten te ontdekken.

Zeven Linden biedt gepersonaliseerd onderwijs: bij ons bepaalt de leerling een eigen leerroute. Dit betekent uitdaging bij vakken waar een leerling goed in is en begeleiding en tijd bij moeilijkere vakken. Het is zelfs mogelijk om een vak op een hoger niveau te volgen en af te ronden.

De Persoonlijke Coach is de spil tussen ouder en kind: leerlingen hebben wekelijks een coachgesprek om bij te praten, doelen te stellen en waar nodig bij te stellen: samen bepalen ze welke leerroute het beste past: onderwijs dat past.

De leerling staat bij ons centraal. Het instroomadvies van de basisschool is het startniveau. Alles is erop gericht om dit niveau te gaan halen en misschien zelfs een paar vakken op een hoger niveau af te sluiten.

Weet jij al wat je wilt worden? Bij ons kun je kiezen uit vijf verschillende opleidingen en vier talentstromen: Sport, Podiumkunst, Digitech of Design. Wat jouw talenten en interesses ook zijn, we helpen je om jouw doelen te bereiken. Je voelt je thuis op de Zeven Linden.

Bekijk website
USP
  • Mijn plek, mijn plan, mijn toekomst!
  • Voor gelijke kansen heb je ongelijk onderwijs nodig

Vragen over Zeven Linden?

Neem dan contact met ons op

Locatie

Zeven Linden