Van der Capellen

Bij Van der Capellen in Zwolle ontwikkelen leerlingen zich tot succesvolle, internationaal georiënteerde leerlingen. In ons voortgezet onderwijs vindt ieder z’n plek. Mavo, havo of atheneum: op Van der Capellen vaart ieder kind zijn eigen koers.

Hier mogen en kunnen leerlingen uitblinken. Dat kan bijvoorbeeld omdat wij tweetalig onderwijs bieden op mavo, havo en vwo niveau en diverse talentstromen hebben die afgestemd zijn op ieders eigen interesses en kwaliteiten. Dat biedt een mooie basis voor de wereld van vandaag en morgen.

Onze docenten zien en waarderen alle leerlingen. Ze krijgen begeleiding en ontvangen feedback op werk en prestaties. Dat maakt ons onderwijs kansrijk én persoonlijk. Wie je ook bent, of waar je ook vandaan komt, je bent welkom bij Van der Capellen!

Bekijk website
USP
  • Grote keuze aan Talentstromen
  • Tweetalig onderwijs kan in mavo, havo en vwo
  • Betrokken leerlingen
  • Projecten voor excellerende leerlingen

Unieke kenmerken

Talentstromen
Ons onderwijs kenmerkt zich door de vele keuzes die aangeboden worden. Wij bieden onderwijs op drie verschillende niveaus, mavo, havo, en atheneum, die allen een internationale component hebben. De mavo is bij ons Wereldmavo. De havo en het atheneum kunnen ook gevolgd worden in onze gecertificeerde tweetalige afdeling (TTO). Naast deze keuze moet er een talentstroom gekozen worden. Vanuit deze talentstromen wordt aan vele buitenschoolse activiteiten meegedaan, zoals muziekavonden, sporttoernooien, theaterbezoeken en ICT-wedstrijden.

Ook Kunst en Cultuur staan bij ons hoog op de agenda.

Bekijk de video van Van der Capellen

Vragen over Van der Capellen?

Neem dan contact met ons op.

Locatie

Van der Capellen