Thorbecke SG mavo-havo-atheneum

Op de Thorbecke Scholengemeenschap staat de leerling in het middelpunt. Mavo, havo of atheneum; ieder kind volgt de route de het meest bij hem of haar past. Dat kan op het Thorbecke!

Op onze locatie aan de Dokter Van Heesweg voelen leerlingen zich snel thuis. Daar zorgen we samen voor. Een veilige omgeving en een goede sfeer zijn immers een mooie basis voor onbegrensd en ongeremd leren. Naast de reguliere schoolvakken kunnen kinderen kiezen voor vakken die ze interessant vinden of waar ze goed in zijn.

Onze leerlingen mogen rekenen op alle aandacht. Door de goede, persoonlijke begeleiding van ons team worden alle kinderen werkelijk gezien. In wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze nodig hebben. Wij herkennen verschillen en hebben oog voor ieders talenten.

Bekijk website
USP
  • Kwaliteit van het onderwijs
  • Trajectkeuze
  • Gedreven, Open en kritisch

Unieke kenmerken

Volop keuze
We bieden specifieke trajecten aan voor techneuten, mediaspecialisten, sportliefhebbers, onderzoekers of talenwonders. Daarnaast organiseren we samen met leerlingen introductieactiviteiten, excursies, schoolreizen, city trips, sportclinics, schoolfeesten en een Grote Avond met creatieve talenten.

Goede score in Elsevier
Mede door alle mogelijkheden op Thorbecke en de fijne sfeer op onze school, behoren wij – ook volgens opiniemagazine Elsevier – tot de beste scholen in de regio. Daar zijn we trots op.

Bekijk de video van Thorbecke SG mavo-havo-atheneum

Vragen over Thorbecke SG mavo-havo-atheneum?

Neem dan contact met ons op

Locatie

Thorbecke SG mavo-havo-atheneum