Heidepark

Openbare basisschool Heidepark in Lemelerveld is voortdurend in beweging. Net als de maatschappij. Wij leiden onze leerlingen op om vol zelfvertrouwen in onze wereld te staan.

Obs Heidepark staat voor goed onderwijs. Rekenen en taal zien wij als onmisbare basis voor volgende stappen en voor later. Zelfvertrouwen, zelfkennis en respect voor elkaar en de omgeving zien wij als minstens zo belangrijk. Daarom besteden wij veel aandacht aan sociale vaardigheden zoals samen spelen en samenwerken.

Ons onderwijsprogramma laten wij zoveel mogelijk aansluiten op de leefwereld van onze leerlingen. Onze methode ‘Ontwikkelingsgericht werken’ brengt talenten en aandachtspunten helder in beeld. Ons team speelt daarop in waardoor iedere leerling de verdiende en nodige aandacht krijgt.

Bekijk website
USP
  • Rust, vriendelijkheid en een vrolijke sfeer
  • Een professioneel en betrokken team
  • Hoge ouderbetrokkenheid
  • Heldere pedagogische visie: geluk van het kind staat voorop

Unieke kenmerken

Ontwikkelingsgericht onderwijs
Binnen onze school werken we met Ontwikkelingsgericht onderwijs. Dit is leren door te ervaren: de school is een continue leerervaring. Door in gesprek te gaan, door voorbeeldgedrag te laten zien, maar ook door bepaalde situaties te creëren, bieden we leerlingen ruimte om te oefenen en feedback te geven en te ontvangen.

Vragen over Heidepark?

Neem dan contact met ons op

Locatie

Heidepark