Florens Radewijnsschool

Obs De Florens Radewijnsschool is dé kleine school met toekomst. Een uitdagende plek voor alle kinderen van nul tot twaalf jaar. Wij dagen kinderen uit om zich heen én naar de wereld te kijken.

De wereld heeft immers veel te bieden. Zoals natuur, cultuur en veel diversiteit. Vanuit kleine groepen kijken we samen naar die wereld. Dat doen we individueel en samen. In een gemoedelijke en vrije sfeer leren kinderen bij ons om zelfstandig en samen te werken. Dat is goed voor nu en later.

Onze school profileert zich als cultuurschool. Dat betekent dat we, meer dan gemiddeld, aandacht geven aan de (multi)culturele aspecten van onze samenleving: beeldende kunst, muziek, theater, musea en de mensen.

De Florens Radewijnsschool is een fijne, kleine (brede) school met een enthousiast en betrokken team. We geven leerlingen alle ruimte om samen te werken en te leven en hebben ook alle oog voor persoonlijke aandacht. Want dat verdient ieder kind.

Bekijk website
USP
  • Maatwerk voor iedere leerling
  • Kanjertraining
  • Actief in de natuur
  • Samenwerking met partners

Unieke kenmerken

Schooltuin en fruitboomgaard
Naast de gewone vakken, komt de leerling bij onze school vaak in aanraking met de natuur. We organiseren bijvoorbeeld uitstapjes naar de schooltuin en leerlingen verzorgen hun eigen bomen in de fruitboomgaard, maken vogelhuisjes en pluizen braakballen uit.

Bekijk de video van Florens Radewijnsschool

Vragen over Florens Radewijnsschool?

Neem dan contact op met Chiel de Lobie en zijn collega's.

Locatie

Florens Radewijnsschool