De Werkschuit

In Kindcentrum De Werkschuit laten we kinderen groeien vanuit een groen hart. Ons Kindcentrum staat in een prachtige omgeving in de Aa-landen. Hier voelt ieder kind zich thuis.

Kinderen zijn van harte welkom om bij ons te leren en te spelen in het groen. De zorg voor onze omgeving, natuur en milieu vinden we erg belangrijk. Daarnaast vinden we het waardevol dat we, naast rekenen en taal, veel aandacht geven aan samenwerken én zelfstandigheid.

We zien het Kindcentrum als een oefenplek in de voorbereiding naar later. Hierin is het nodig dat kinderen naar zichzelf durven te kijken en zich verantwoordelijk voelen voor zichzelf en voor elkaar. Natuurlijk worden zij daarin begeleid en geïnspireerd door ons enthousiaste team.

Onze basisschool werkt samen met de kinderopvang van Doomijn, fysiotherapie, logopedie en schoolmaatschappelijk werk. Na schooltijd kunnen de kinderen muzieklessen volgen bij stichting Recht Op Muziek. Alle ruimte om te ontdekken en om te groeien!

De Werkschuit is één van de zeven Biologie Plusscholen in Nederland. Dit betekent dat we extra lessen geven over biologie, natuur, wetenschap en techniek. De kinderen krijgen regelmatig buitenlessen, ze worden daardoor nieuwsgierig en ze gaan onderzoeken en leren!

Bekijk website
USP
  • Biologie Plusschool
  • Werken op eigen niveau
  • Verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, samenwerken
  • Betrokken team

Vragen over De Werkschuit?

Neem dan contact met ons op

Locatie

De Werkschuit