De Toonladder

Op openbare basisschool De Toonladder streven we naar goed onderwijs. Voor ons betekent dat: samen met plezier leren, werken, bewegen en spelen.

Onze sportactieve school staat in de wijk Holtenbroek. Een groene én multiculturele wijk. Bij ons is iedereen welkom, ongeacht godsdienst, levensovertuiging of welk ander kenmerk dan ook. Dat maakt onze school tot een ontmoetingsplaats in de meest ruime zin van het woord. Een fijne plek om de wereld, elkaar en jezelf te ontdekken.

Op De Toonladder leren en leven we met respect voor elkaar. Ieder kind is uniek, met al zijn talenten, mogelijkheden en beperkingen. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de verschillen tussen de kinderen. Dit vraagt naast een grote inzet van ons team, ook actieve betrokkenheid van alle ouders en leerlingen.

Ons motto is ‘In harmonie stap voor stap de ladder op’. Dát maken we samen mogelijk, juist vanuit die inzet en betrokkenheid. Zo werken we samen aan goed onderwijs. Voor ieder kind.

Ons motto is ‘In harmonie stap voor stap de ladder op’. Dát maken we samen mogelijk, juist vanuit die inzet en betrokkenheid. Zo werken we samen aan goed onderwijs. Voor ieder kind.portactieve

Bekijk website
USP
  • OOZ-school

Vragen over De Toonladder?

Neem dan contact met ons op

Locatie

De Toonladder