De Springplank

Op openbare basisschool De Springplank maakt ieder kind een goede start. Eigenheid, talenten en interesses zien we daarbij als belangrijke vertrekpunten.

Op onze school is ieder kind welkom. Wij accepteren en respecteren iedereen, zonder onderscheid te maken. Wij vinden het net zo belangrijk dat kinderen respect ontwikkelen voor zichzelf en voor hun omgeving. Normen en waarden worden door ons aangeleerd en uitgedragen.

Binnen ons onderwijs ligt de nadruk op kernvakken als taal, lezen en rekenen. Hierbij houden we rekening met de individuele behoefte van onze leerlingen. Zo geven we meer ondersteuning wanneer het nodig is en meer uitdaging wanneer het kan. Ook de sociaal-emotionele ontwikkeling krijgt alle aandacht.

Ons team houdt rekening met de ontwikkelingsfase van de leerlingen. Hierbij zijn de eigen mogelijkheden en talenten van het kind het belangrijkst. Op die manier blijft ons onderwijs uitdagend voor elke leerling. Zo kunnen ze onbegrensd groeien en gaan ze met plezier naar school!

Bekijk website
USP
  • OOZ-school

Vragen over De Springplank?

Neem dan contact met ons op

Locatie

De Springplank