De Schatkamer

Kindcentrum De Schatkamer… daar blijf je ontdekken! Wij zijn een school voor Natuurlijk Leren. Daarin staan de talenten, wensen en behoeften van de kinderen voorop. Bij alles wat we doen en ontdekken!

De erkenning van wie je bent en wie je mag zijn, vormt op De Schatkamer de natuurlijke schakel binnen het leren. Wij stellen daarbij hoge eisen aan zowel de kinderen als aan ons eigen onderwijsaanbod. Zo blijven we allemaal in beweging en ontwikkeling.

We werken aan het talent van onze leerlingen door hen verschillende keuzemogelijkheden te bieden. De kinderen mogen het eigen leerproces sturen. Daarnaast leren kinderen op De Schatkamer vanuit hun eigen motivatie. Het team van De Schatkamer geeft de leerlingen wat ze nodig hebben en verdienen. En dat elke dag!

Bekijk website
USP
  • Talentgericht onderwijs
  • Leerling is eigenaar
  • Creativiteit en nieuwsgierigheid
  • Ouders, leerling en school zijn partner

Unieke kenmerken

School in beweging
De Schatkamer is een school in beweging, waar leerlingen mogen experimenteren, onderzoeken, leren leren en samenwerken. In ons prachtige schoolgebouw beschikken alle lokalen over een uitdagende leeromgeving die aansluit bij de verschillende leeftijdsgroepen. Deze leeromgeving zorgt voor inspiratie, waardoor de leerling wil leren, spelen en ontdekken.

Vragen over De Schatkamer?

Neem dan contact op met Jennifer en haar collega’s.

Locatie

De Schatkamer