De Wieden

IKC De Wieden is een kleine school, met een gemoedelijke sfeer, waar iedereen elkaar kent. Dat maakt leren bijzonder leuk.

Wij zijn een Brede School. Dit betekent dat we nauw samenwerken met verschillende organisaties in onze omgeving. Hiermee bieden we onze leerlingen veel mogelijkheden om te ontdekken, te groeien en door te groeien. Bovendien kent iedereen elkaar binnen onze school. Daardoor ontstaat er een gezellige en veilige leeromgeving.

Ons gemotiveerde en betrokken team zorgt voor een positief leerklimaat. Door persoonlijke aandacht stellen we het welzijn van de kinderen voorop. We steunen, sturen en stimuleren, zoveel als dat de kinderen nodig hebben én ietsje meer. Zo gaan we elke dag samen vooruit!

Bekijk website
USP
  • Kleinschalig
  • Thematisch onderwijs: betekenisvol leren
  • Engelse les van groep 1 t/m 8
  • Steunen, sturen en stimuleren zijn de pijlers van De Wieden

Unieke kenmerken

Betekenisvol onderwijs
Vanaf groep 1 werken we thematisch: het leren krijgt vorm rond een onderwerp, waardoor de vakken meer samenhang krijgen en het onderwijs betekenisvol wordt. Dit komt de motivatie van de leerlingen ten goede. Direct in groep 1 krijgen de kinderen Engelse les. ICT neemt een steeds grotere plaats in bij ons onderwijs.

Vragen over De Wieden?

Neem dan contact met ons op

Locatie

De Wieden